lauantai 26. maaliskuuta 2022

Kohti kevättä ja kesää Koittilan seudulla

 


 

 

Hei,
Koittilan seudun kyläseura suunnitteli kevään ja kesän tulevia juttuja. Tässä vähän koostetta: 


❤ReissuEllu-hyvinvointiauto vierailee Koittilassa tänä keväänä vielä kaksi kertaa, 6.4. ja 4.5. klo 15-17. Näillä kerroilla saamme kahden vuoden tauon jälkeen myös käyttää koulun tiloja ja tarkoitus onkin pitää samalla kyläkahvilaa. 6.4. ReissuEllussa on teemana hyvinvointi ja neuvonnan lisäksi on mahdollista osallistua ilmaiseksi kehonkoostumusmittaukseen. Kannattaa tulla paikalle! Tarjolla myös kahvia ja kohtaamisia. Lisäksi 6.4. saamme vieraaksi Ulla Tantun kertomaan kyläkirjaprojektista. Myös Koittilan seudun kyläkirjoja on projektissa tarkoitus päivittää ja innokkaita kirjoittajia kaivataan.


❤Toukokuussa 13.5. alkavat kotiseutupyöräretket. Sinne toivotaan mukaan myös uusia osallistujia ja ideoita ja toiveita reittien suhteen saa mielellään kertoa! Tarkoituksena on tehdä myös lyhyempiä ja helpompia pyöräretkiä!


❤Kesäkuussa aukeaa Passari pub. Avajaiset ovat perjantaina 3.6. klo 19 ja pubi on auki pe-ja la-illtaisin klo 19-23 alustavasti 13.8. asti. Pubitiimiin kaivataan myös uusia innokkaita talkoolaisia! 


❤Tahkomäen tohinoita ei järjestetä tänä kesänä, vaikka tästä on ollut jo yksi lehti-ilmoitus!! Sen sijaan mietitään jos pidetään jotain pienimuotoisempia tapahtumia, näistä saa heitellä ideoita ja toiveita! 


❤Koittilan seudun kyläseuran vuosikokous pidetään 15.5. klo 13 Koittilan koululla. Sinne ovat tervetulleita kaikki jäsenet mukaan! Kokouksessa valitaan mm. uusien sääntöjen mukainen hallitus.